borsten, tieten, memmen, jetser, jopen, prammenTetten. Tieten. Prammen. Jetsers. Voorgevel. Uiers. Memmen. Meloenen. Doppen. Koplampen. Harrie’s. Balonnen. Klabatsers. Buste. Toeters. Airbags. De tweeling. Melkkannen. Boezem. Jopen. Voorbumpers. Funbags. Blaffers. Pluspunten. Bos Hout. Spiegeleieren. Zo, dat is nog eens een introductie die de (mannelijke) aandacht trekt.
Normaal gesproken houden we het op Zuurkool heel Gristenlijk en beschaafd, maar afgelopen week viel het op dat er erg veel gesproken en geschreven werd over vrouwelijke vormen. Misschien zijn het wel vroege lentekriebels of is het gewoon toeval dat Christina Aquilera, Kelly Rowland, Nicole Richie en Roodkapje kriebels aan hun boezem voelen? Kijk hier wat de dames en hun bumpers gemeen hebben!

Christina Aquilera laat zien dat ze meer overgehouden heeft dan alleen een kind.

Nicole Richie na de bevalling. Haar nieuwe voorgevel bevalt haarzelf niet:

Nicole: “Ik heb nu grotere borsten en dat bevalt me niets. Het past helemaal niet bij de inhoud van mijn kledingkast, en het is niet wie ik ben. Ik ben niet iemand die gewend is aan het dragen van BH´s of die ooit een BH nodig had. Ik draag graag tweedehands doorzichtige hippieshirts die me nooit hoerig stonden omdat ik niets heb om naar te kijken. Nu ik borsten heb kan ik die niet meer aan omdat het de verkeerde boodschap uitdraagt.”

Oordeel zelf:
Nicole Richie niet tevreden met haar borsten

Kelly Rowland (Destiny’s Child) heeft openlijk toegegeven, dat ze haar borsten heeft laten vergroten. Van haar bescheiden A cup naar een B cup. Het resultaat:
Kelly Rowland borstvergroting cup A naar borstcup B

De 27-jarige zangeres vindt een B-cup groot genoeg. “Ik wilde geen DD-cup bij een klein maatje 34, dat zou er idioot uitzien”, vertelt ze. owland nam het besluit om haar borsten te vergroten voor zichzelf. “Ik vind het mooi en dat is het enige dat telt”, zegt ze stellig. Toch raadt ze niet iedereen aan om implantaten te nemen. “Denk goed na voordat je iets doet waar je later misschien spijt van krijgt.”

Ook Roodkapje heeft last van lentekriebels. Roodkapje heet voortaan: Blootborstje.
Blootborstje, waar ga je heen?