€22,95 ipv €39,95 – Verrekijker met nachtzicht: Handig voor in het donker

€22,95 ipv €39,95 – Verrekijker met nachtzicht: Handig voor in het donker


€22,95 ipv €39,95 – Verrekijker met nachtzicht: Handig voor in het donker
Beoordeel zelf


Dagaanbieding: €22,95 ipv €39,95 – Verrekijker met nachtzicht: Handig voor in het donker

Meer informatie:

  • Hoofdcategorie:
  • Verzendkosten: €0.00
  • Categorie:

Omschrijving

€22,95 ipv €39,95 – Verrekijker: nu ook ’s nachts de mooiste dingen dichtbij halen!
 
Een verrekijker die ook in het donker ziet
 
Een verrekijker is een instrument waarmee je de mooiste dingen van dichtbij kunt bekijken. Denk aan die ene vogel die ’s ochtends altijd op de tak in de tuin komt zitten, of de veters van de voetballers tijdens een belangrijke wedstrijd. Alles wat je met je verrekijker dichtbij haalt kun je in detail bekijken. Richt de verrekijker op wat je wilt zien, stel ‘m scherp en geniet. Wat deze verrekijker bijzonder maakt is dat deze niet alleen een verrekijker is maar ook een nachtkijker. Een nachtkijker is een verrekijker die ook in het donker kan zien. De verrekijker kun je dus bijvoorbeeld gebruiken als je ’s ochtends vroeg in de schemer vogels wilt spotten of denkt bijvoorbeeld aan een safari in Afrika waarin je vanuit een boomhut het gedrag van de nachtdieren wilt bekijken.
 
De voordelen van de verrekijker
 
De vele voordelen van de verrekijker zijn teveel om op te noemen maar het belangrijkste punt is natuurlijk het feit dat het naast een verrekijker ook een nachtkijker is. Dit betekent dat het een verrekijker met nachtzicht is. Je kunt deze dus in de schemering of in het donker gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan nachtelijke safari’s op vakantie maar ook boswandelingen voor het ochtendgloren. Het bereik van de verrekijker ligt tussen de 126 en 1000 meter! Voor iedereen die van mooie dingen houdt en weleens gaat reizen of outdoor activiteiten onderneemt is deze verrekijker een must-have.
 
De belangrijkste eigenschappen van de verrekijker
 
Deze verrekijker is niet alleen een verrekijker maar ook een nachtkijker. De verrekijker is daarom een bijzonder exemplaar: je kunt ‘m ook ’s nachts in het donker of tijdens het schemeren gebruiken.
 
Type verrekijker: Dakkant
Vergroting: 60x
Diameter lens: 23
Close-focus: 126 m
Nachtkijker: Ja
Elektronisch kompas: Nee
Statiefaansluiting: Nee
Geschikt voor brildragers: Nee
Gasgevuld: Nee
Stofbestendig: Ja
Kleur: Zwart

 
 
Jouw voordeel:

Bespaar 75%van €39,95 voor €22,95 !

Alleen vandaag:

€22.95