2016 Yearmix – Mixed by DJ-TQM

DJ-TQM heeft ook dit jaar een jaarmix ingezonden. Twee stuks om precies te zijn. Geniet van deze pop yearmix.

DJ TQM 2016 Yearmix TrackList:

1.Cutting Shapes (Extended Mix) by Don Diablo
2.Never Be Like You (Martin Solveig Remix) by Flume
3.Sexual (Fry Ups Body Language Remix) by Neiked
4.Sexual by Neiked
5.Perfect Strangers (feat. JP Cooper) by Jonas Blue
6.Cold Water (Feat Justin Bieber & MO) (Lost Frequencies Remix) by Major Lazer
7.See Line (Wade Remix) by Dennis Cruz
8.The Gee by Vanilla Ace
9.Sex (Gregor Salto Remix) by Cheat Codes & Kris Kross Amsterdam
10.Bobotie (Extended Mix) by Lucky Charmes
11.No! (Extended Mix) by Cid
12.Love On Me (Original Mix) by Galantis, Hook N Sling
13.In The Name Of Love (DallasK Remix) by Martin Garrix & Bebe Rexha
14.We Wanna Party (feat. Savage) by TJR
15.Bailar (Afro Bros Bootleg) by Deorro
16.Triple Six (Original Mix) by Curbi
17.Okeey Yaah by Format:B
18.Reverse It (Original Mix) by CamelPhat
19.Enigma (Original Mix) by Lucas & Steve vs Pep & Rash
20.Make ‘Em Dance (Original Mix) by CamelPhat
21.Freak (Sam Feldt Remix) by R3Hab & Quintino
22.Ready (Extended Mix) by Lucky Charmes feat. Da Professor
23.Sweet Lovin’ (Feat. Bryn Christopher) by Sigala
24.Heatwave (Akon & HUGEL Remix) by Robin Schulz
25.Space Sheep (Original Mix) by Oliver Heldens & Chocolate Puma
26.Lions In The Wild by Martin Garrix & Third Party
27.Don’t Let Me Down (Illenium Remix) by The Chainsmokers


Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *