Mag Het Wat Zachter – Yearmix 2017


In December blikt iedereen graag terug op de afgelopen twaalf maanden. Coverband ‘Mag Het Wat Zachter’ doet dit door het lanceren van haar vierde jaarmix. Van Chained to the Rythm en Despacito tot Rockabye en Shape of You, ze komen allemaal voorbij in de Yearmix 2017.

In 2014 was ‘Mag Het Wat Zachter’ de eerste Nederlandse coverband die op deze bijzondere wijze een muzikale terugblik gaf op het jaar. Bij iedere release van de Rotterdamse coverband is een unieke video gemaakt, waaronder een lyric video, Snapchat verhaal en Carpool Karaoke. De jaarmixen van afgelopen jaren zijn o.a. te zien en te horen geweest op Radio 538, NPO3 bij Zapplive en natuurlijk op feesten door heel Nederland.

‘Mag Het Wat Zachter’ doet alles zelf. Zo is ook de volledige productie van de nieuwe jaarmix in handen van de negenkoppige band. In de bijbehorende videoclip nemen de bandleden je op ludieke wijze mee op een dag achter de schermen.

De Yearmix 2017 is ook te beluisteren op alle grote streamingplatforms waaronder Spotify

Yearmix 2017: Shape of You / Rockabye / Chained to the Rhythm / Something Just Like This / Kind Van De Duivel / More Than You Know / Despacito / Attention

Tag

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*