Radio MNM 2015 in the mix – Erwin De Nul

Download MP3
Radio MNM 2015 in the mix – Erwin De Nul
3 (60%) 4 votes

Hier nog eentje…
Deze maakte ik voor de nationale radio in België, Radio MNM. Een selectie uit de beste MNM-Hits van 2015 in een geweldige videoclip mix.

Audiomix: DJ Erwin De Nul (van MNM Party Mix & Match)

Radio MNM 2015 in the mix Tracklist

Feder – Goodbye
David Guetta ft. Nicki Minaj – Hey Mama
Silento – Watch Me
Adele – Hello
Wiz Khalifa – See You Again
Taylor Swift – Bad Blood
Rachel Platten – Fight Song
Loïc Nottet – Rhythm Inside
El Perdon – Nicky Jam & Enrique Iglesias
R. City – Locked Away
Fifth Harmony – Worth It
Nielson – Sexy Als Ik Dans
Kygo – Stole The Show
Alesso – Heroes
Matt Simons – Catch & Release
Eva Simons – Policeman
Raving George ft. Oscar And The Wolf – You’re Mine
Macklemore & Ryan Lewis – Downtown
Billie – Give Me The Knife
Mark Ronson ft. Bruno Mars – Uptown Funk
Flo Rida ft. Robin Thicke & Verdine White – I Don’t Like It I Love It
Lil Klein & Ronny Flex – Drank & Drugs
Maroon 5 – Sugar
Lost Frequencies – Are You With Me
Robin Schulz – Headlights
Philip George – Wish You Were Mine
The Weeknd – Can’t Feel My Face
Sigala – Easy Love
Justin Bieber – What Do You Mean
Alex Adair – Make Me Feel Better
Galantis – Runaway
Calvin Harris ft. John Newman – Blame
Charlie XCX – Break The Rules
Deorro & Chris Brown – Five Hours
Dimitri Vegas & Like Mike – Tales Of Tomorrow
Timmy Trumpet & Savage – Freaks
Hozier – Take Me To Church
Ariana Grande – Break Free
Dimitri Vegas & Like Mike – The Hum
Where Are U Now – Skrillex and Diplo
Jebroer – Banaan
Meghan Trainor – Lips Are Movin

One comment

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *